Follow us
Dom > О нама

guanyugongs_01.jpg

О компанији

Хисхине Гроуп Лимитед је високотехнолошко предузеће основано 2005. године, имамо две филијале, један је Хуаибеи Руите Тецх Цо, Лтд и један је Хисхине Оптоелецтроницс Цо., Лтд. Ми се фокусирамо на висококвалитетно индустријско свјетло ЛЕД, као што је ЛЕД Хигх Баи свјетло, ЛЕД Тунел свјетло, ЛЕД поплава свјетлост, ЛЕД врт свјетло, ЛЕД Хигх Маст Лигхт, свјетло свјетло ЛЕД, ЛЕД Схоебок свјетло, ЛЕД Стреет Лигхт и други сродни производи.

 

Ми смо добро познати у ЛЕД индустрији са нашом напредном технологијом, научним менаџментом, одличним квалитетом и првокласним услугама. Ми смо најстарија компанија која производи ЛЕД високе свјетло високе свјетлосне снаге. већина наших производа су ЦЕ, РоХС, ПСЕ САА и УЛ, а ДЛЦ је одобрен. и са 20 патената и ИЕС, ЛМ79, ЛМ80 извештај.


У складу са ИСО9001: 2000 системом управљања квалитетом, успоставили смо мрежу дистрибуције широм света. Наши инжењери са више од 10 година ЛЕД искуства и наш поуздан продајни тим пружају висококвалитетне техничке производе и продајне услуге. Стално развијамо наше иновативне производе како бисмо задовољили потребе тржишта са квалифицираним, иновативним, еколошким ЛЕД светлима који штеде енергију и гурају свет у доба "зелене" освјетљења.


СМТ аутоматске машине и друга опрема за испитивање су инсталирана у нашој радионици од 10.000 квадратних метара, осигуравајући производну способност и квалитет. Сада смо водећи произвођач и добављач ЛЕД-а Хигх Баи свјетла, ЛЕД рефлектори, Лед Стреет светла, ЛЕД Баттен свјетла, предња свјетла за уграђене свјетиљке и ЛЕД свјетиљке за гас на свијету. Ваши ОЕМ и ОДМ пројекти су добродошли. guanyugongs_03.jpg култура предузећа

guanyugongs_05.jpg

Част предузећа guanyugongs_07.jpg Производња

guanyugongs_09.jpg

guanyugongs_11.jpg